Bog & idéJakob Weis

Bøger skrevet af Jakob Weis

Læs mere om Jakob Weis
18 produkter
18 produkter
Toves værelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Toves værelseJakob Weis
128,95 DKK
Hæftet
Toves værelse
Udslet Hornsleth
Udslet HornslethJakob Weis
69,95 DKK
EBOG
Udslet Hornsleth
Casper Christensen komplekset
Casper Christensen kompleksetJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Casper Christensen komplekset
Folketeatret
FolketeatretMartin Zerlang
139,95 DKK
Hæftet
Folketeatret
Møller & Larsen
Møller & LarsenJakob Weis
199,95 DKK
Paperback
Møller & Larsen
Helmer Hardcore. Et dukkehjem II
Helmer Hardcore. Et dukkehjem IIJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Helmer Hardcore. Et dukkehjem II
Der hvor flyene styrter
Der hvor flyene styrterJakob Weis
69,95 DKK
EBOG
Der hvor flyene styrter
Boxning. Infight ved verdens ende
Boxning. Infight ved verdens endeJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Boxning. Infight ved verdens ende
Extrem sport
Extrem sportJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Extrem sport
Hamlet in Absentia
Hamlet in AbsentiaJakob Weis
199,95 DKK
Paperback
Hamlet in Absentia
Von Trier - persona non grata
Von Trier - persona non grataJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Von Trier - persona non grata
Diva min
Diva minJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Diva min
Døden i Venedig - drengen i Venedig. En dobbeltmonolog
Døden i Venedig - drengen i Venedig. En dobbeltmonologJakob Weis
39,95 DKK
EBOG
Døden i Venedig - drengen i Venedig. En dobbeltmonolog
Pelsjægerne - den endelige samling
Pelsjægerne - den endelige samlingJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Pelsjægerne - den endelige samling
Bang og Betty
Bang og BettyJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Bang og Betty
Håndbog i overlevelse
Håndbog i overlevelseJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Håndbog i overlevelse
Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasse
Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasseJakob Weis
49,95 DKK
EBOG
Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasse
Pitbull
PitbullJakob Weis
69,95 DKK
EBOG
Pitbull

Mere om Jakob Weis

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Jakob Weis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Weis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasse" udgivet af SAGA Egmont - "Boxning. Infight ved verdens ende" udgivet af Saga - "Håndbog i overlevelse" udgivet af Saga - "Diva min" udgivet af Saga - "Bang og Betty" udgivet af Saga - "Der hvor flyene styrter" udgivet af Saga - "Døden i Venedig - drengen i Venedig. En dobbeltmonolog" udgivet af Saga - "Casper Christensen komplekset" udgivet af Saga - "Helmer Hardcore. Et dukkehjem II" udgivet af Saga - "Håndbog i overlevelse" udgivet af SAGA Egmont - "Bang og Betty" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Helmer Hardcore. Et dukkehjem II" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Døden i Venedig - drengen i Venedig. En dobbeltmonolog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Diva min" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Møller & Larsen" udgivet af Koppelwrite - "Udslet Hornsleth" udgivet af SAGA Egmont - "Boxning. Infight ved verdens ende" udgivet af SAGA Egmont - "Pelsjægerne - den endelige samling" udgivet af SAGA Egmont - "Der hvor flyene styrter" udgivet af SAGA Egmont - "Pitbull" udgivet af SAGA Egmont - "Casper Christensen komplekset" i serien "Kunst, humor og angst" udgivet af SAGA Egmont - "Toves værelse" udgivet af Forlaget RW2800 - "Døden i Venedig - drengen i Venedig" i serien "Et skuespil fra Drama" udgivet af Drama - "Casper Christensen Komplekset" i serien "Kunst, humor og angst" udgivet af Forlaget DRAMA - "Von Trier - persona non grata" i serien "Kunst, humor og angst" udgivet af Drama - "Folketeatret" udgivet af Aristo - "Casper Christensen komplekset" i serien "Kunst, humor og angst" udgivet af Drama - "Diva min" udgivet af Drama - "Bang og Betty" udgivet af Drama - "Udslet Hornsleth" i serien "Kunst, humor og angst" udgivet af Drama - "Pitbull" udgivet af Drama - "Der hvor flyene styrter" udgivet af Drama - "Håndbog i overlevelse" udgivet af Drama - "Helmer Hardcore" udgivet af Drama - "Den Førstefødte" udgivet af Drama - "Extrem sport" i serien "Humanum bæst." udgivet af Drama - "Extrem sport" i serien "Humanum bæst." udgivet af Drama - "Boxning" udgivet af Drama - "Pelsjægerne - den endelige samling" i serien "Humanum bæst" udgivet af Drama - "Boxning" udgivet af Drama
Og flere bøger fra Jakob Weis som også udbydes her hos Bog & idé.

Mere om Jakob Weis' bøger

Her hos Bog & idé kan du bestille mange bøger af Jakob Weis. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jakob Weis kan købes i samtlige formater. Jakob Weis bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasse" af Jakob Weis

Det er muligt at købe Jakob Weis' "Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasse" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den førstefødte. Apokalypse for en middelklasse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jakob Weis "Boxning. Infight ved verdens ende"

Hos Bog & idé er "Boxning. Infight ved verdens ende" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Weis