Bog & idéJan Erik Klinkenberg

Bøger skrevet af Jan Erik Klinkenberg

Læs mere om Jan Erik Klinkenberg
1 produkter
1 produkter
Den lille bog om flydende læsning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille bog om flydende læsningJan Erik Klinkenberg
229,46 DKK
Hæftet
(0)
Den lille bog om flydende læsning

Mere om Jan Erik Klinkenberg

Jan Erik Klinkenberg har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Den lille bog om flydende læsning". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Den lille bog om flydende læsning" er desuden en del af serien "Lyst og læring".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den lille bog om flydende læsning" af Jan Erik Klinkenberg

Hos Bog & idé er "Den lille bog om flydende læsning" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Klinkenbergs serie "Lyst og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Endnu en af Jan Erik Klinkenberg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Erik Klinkenberg