Bog & idéJan Maintz Hansen

Bøger skrevet af Jan Maintz Hansen

3 produkter
3 produkter
Kan du være mere konkret?
Kan du være mere konkret?Jan Maintz Hansen
79,95 DKK
EBOG
(1)
Kan du være mere konkret?
Kan du være mere konkret?
Kan du være mere konkret?Jan Maintz Hansen
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Kan du være mere konkret?
Vidensmønstre
VidensmønstreJan Maintz Hansen
359,95 DKK
Hæftet
(1)
Vidensmønstre

Mere om Jan Maintz Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jan Maintz Hansen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vidensmønstre" udgivet af Systime - "Vidensmønstre" udgivet af Systime - "Kan du være mere konkret? " i serien "Debat" udgivet af Information - "Kan du være mere konkret?" i serien "Debat" udgivet af Information

Jan Maintz Hansens bøger

Jan Maintz Hansen har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Jan Maintz Hansen bøger i samtlige formater. Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Maintz Hansens "Vidensmønstre"

"Vidensmønstre" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Vidensmønstre" af Jan Maintz Hansen

Det er muligt at købe Jan Maintz Hansens "Vidensmønstre" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Maintz Hansen