Bog & idéJancis Robinson

Bøger skrevet af Jancis Robinson

Læs mere om Jancis Robinson
6 produkter
6 produkter
Vinatlas
VinatlasHugh Johnson
499,95 DKK
Indbundet
(1)
Vinatlas
Vinekspert på 24 timer
Vinekspert på 24 timerJancis Robinson
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Vinekspert på 24 timer
Oxford vinleksikon
Oxford vinleksikonJancis Robinson
599,95 DKK
Indbundet
(1)
Oxford vinleksikon
Druer & vin
Druer & vinJancis Robinson
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Druer & vin
Vinekspert på 24 timer
Vinekspert på 24 timerJancis Robinson
149,95 DKK
EBOG
(0)
Vinekspert på 24 timer
Vinekspert på 24 timer
STREAM
Vinekspert på 24 timerJancis Robinson
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Vinekspert på 24 timer

Mere om Jancis Robinson

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Jancis Robinson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Robinsons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Druer & vin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vinatlas" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Oxford vinleksikon" udgivet af Gad - "Vinekspert på 24 timer" udgivet af EC Edition - "Vinekspert på 24 timer" udgivet af EC Edition - "Gyldendals vinbog" udgivet af Gyldendal - "Oxford vinleksikon" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Jancis Robinsons bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Jancis Robinson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Robinsons bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Robinson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jancis Robinsons "Druer & vin"

Hos Bog & idé er "Druer & vin" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Vinatlas" af Jancis Robinson

Det er muligt at købe Jancis Robinsons "Vinatlas" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jancis Robinson