Bog & idéJannie Dam

Bøger skrevet af Jannie Dam

Læs mere om Jannie Dam
1 produkter
1 produkter
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveauJesper Bek
469,95 DKK
Indbundet
(0)
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau

Mere om Jannie Dam

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Jannie Dam. På listen nedenfor finder du de nyeste af Dams bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "For øjeblikket 2 " i serien "For øjeblikket" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger af Jannie Dam

Du kan bestille tre bøger af Jannie Dam her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jannie Dam kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Dam opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" af Jannie Dam

Det er muligt at købe Jannie Dams "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jannie Dam "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau"

"For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Dam