Bog & idéJean-Michel Maulpoix

Bøger skrevet af Jean-Michel Maulpoix

Læs mere om Jean-Michel Maulpoix
1 produkter
1 produkter
Fire franske digtere
Fire franske digtereMerete Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fire franske digtere

Mere om Jean-Michel Maulpoix

Jean-Michel Maulpoix har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Fire franske digtere". Det er Forfatterskolen, der har udgivet den på dansk. "Fire franske digtere" er desuden udgivet i serien "Legenda".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jean-Michel Maulpoix' "Fire franske digtere"

Hos Bog & idé er "Fire franske digtere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Legenda". Det er Forfatterskolen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Maulpoix, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jean-Michel Maulpoix