Bog & idéJeanette Winterson

Bøger skrevet af Jeanette Winterson

Læs mere om Jeanette Winterson
4 produkter
4 produkter
Pigen med det gyldne ansigt
STREAM
Pigen med det gyldne ansigtJeanette Winterson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Pigen med det gyldne ansigt
Tidens kløft
Tidens kløftJeanette Winterson
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Tidens kløft
Tidens kløft
STREAM
Tidens kløftJeanette Winterson
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Tidens kløft
Tidens kløft
Tidens kløftJeanette Winterson
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tidens kløft

Mere om Jeanette Winterson

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Jeanette Winterson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Winterson.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jeanette Wintersons bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Frankissstein: A Love Story" udgivet af Jonathan Cape - "Skrevet på kroppen" udgivet af Samleren - "Pigen med det gyldne ansigt" udgivet af Politikens Forlag - "Fyrpasseren" udgivet af Bazar - "Tidens kløft" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Modtryk - "Tidens kløft" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Modtryk - "Pigen med det gyldne ansigt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tidens kløft" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Modtryk

Mere om Jeanette Wintersons bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Jeanette Winterson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jeanette Winterson bøger i flere forskellige formater. Winterson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jeanette Wintersons "Frankissstein: A Love Story"

Hos Bog & idé er "Frankissstein: A Love Story" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Jonathan Cape.

Jeanette Winterson "Skrevet på kroppen"

Dette er en også en skøn bog fra Winterson, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samleren.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Winterson