Bog & idéJeff DeGraff

Bøger skrevet af Jeff DeGraff

Læs mere om Jeff DeGraff
1 produkter
1 produkter
Paradokser i værdiskabelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Paradokser i værdiskabelseJeff DeGraff
252,95 DKK
Hæftet
(1)
Paradokser i værdiskabelse

Mere om Jeff DeGraff

Der er kun én bog af Jeff DeGraff tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Paradokser i værdiskabelse". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeff DeGraffs "Paradokser i værdiskabelse"

Hos Bog & idé er "Paradokser i værdiskabelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra DeGraff, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jeff DeGraff