Bog & idéJennifer Mathieu

Bøger skrevet af Jennifer Mathieu

Læs mere om Jennifer Mathieu
1 produkter
1 produkter
Sandheden om Alice
STREAM
Sandheden om AliceJennifer Mathieu
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Sandheden om Alice

Mere om Jennifer Mathieu

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Jennifer Mathieu. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Mathieu.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheden om Alice" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Sandheden om Alice" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Sandheden om Alice " i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Mere om Jennifer Mathieus bøger

Du kan finde tre bøger af Jennifer Mathieu her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Mathieus bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Mathieu er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Carlsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jennifer Mathieus "Sandheden om Alice"

Hos Bog & idé er "Sandheden om Alice" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Sandheden om Alice" af Jennifer Mathieu med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Mathieus serie "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jennifer Mathieu "Sandheden om Alice"

Hos Bog & idé er "Sandheden om Alice" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Sandheden om Alice" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Mathieus serie "Sonar". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Mathieu