Bog & idéJenny Bohr

Bøger skrevet af Jenny Bohr

Læs mere om Jenny Bohr
3 produkter
3 produkter
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Samarbejdsbaseret problemløsning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samarbejdsbaseret problemløsningJenny Bohr
263,46 DKK
Hæftet
(1)
Samarbejdsbaseret problemløsning

Mere om Jenny Bohr

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Jenny Bohr. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bohr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Samarbejdsbaseret problemløsning" udgivet af Gyldendal

Mere om Jenny Bohrs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jenny Bohr hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Bohr som hæftet. Bøgerne af Bohr er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jenny Bohrs "Pædagogik"

Hos Bog & idé er "Pædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Samarbejdsbaseret problemløsning" af Jenny Bohr

Det er muligt at købe Jenny Bohrs "Samarbejdsbaseret problemløsning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny Bohr