Bog & idéJenny Nordberg

Bøger skrevet af Jenny Nordberg

Læs mere om Jenny Nordberg
2 produkter
2 produkter
De forklædte piger fra Kabul
De forklædte piger fra KabulJenny Nordberg
169,95 DKK
EBOG
(3)
De forklædte piger fra Kabul
De forklædte piger fra Kabul
STREAM
De forklædte piger fra KabulJenny Nordberg
89,95 DKK
Lydbog
(3)
De forklædte piger fra Kabul

Mere om Jenny Nordberg

Der er flere forskellige bøger af Jenny Nordberg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Nordberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De forklædte piger fra Kabul" udgivet af People'sPress - "De forklædte piger fra Kabul" udgivet af People'sPress - "De forklædte piger fra Kabul" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Jenny Nordberg

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jenny Nordberg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Nordbergs bøger kommer i et udvalg af formater. Nordbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De forklædte piger fra Kabul" af Jenny Nordberg

Det er muligt at købe Jenny Nordbergs "De forklædte piger fra Kabul" som ebog. Med "De forklædte piger fra Kabul" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jenny Nordberg "De forklædte piger fra Kabul"

Hos Bog & idé er "De forklædte piger fra Kabul" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jenny Nordbergs "De forklædte piger fra Kabul" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny Nordberg