Bog & idéJens Bjerre

Bøger skrevet af Jens Bjerre

Læs mere om Jens Bjerre
3 produkter
3 produkter
Ernæring og fysisk degeneration
Ernæring og fysisk degenerationWeston A. Price
399,95 DKK
Paperback
(0)
Ernæring og fysisk degeneration
Globetrotter
STREAM
GlobetrotterJens Bjerre
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Globetrotter
Globetrotter
GlobetrotterJens Bjerre
79,95 DKK
EBOG
(3)
Globetrotter

Mere om Jens Bjerre

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Jens Bjerre. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bjerre.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forsvundne verdener" udgivet af Gyldendal - "Forsvundne verdener" udgivet af Gyldendal - "Globetrotter" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Globetrotter" udgivet af Politikens Forlag - "Globetrotter" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Jens Bjerre

Der er fem tilgængelige bøger af Jens Bjerre hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Bjerre kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bjerre er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forsvundne verdener" af Jens Bjerre

"Forsvundne verdener" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Forsvundne verdener" af Jens Bjerre

"Forsvundne verdener" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Forsvundne verdener" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bjerre