Bog & idéJens Chr. Hansen

Bøger skrevet af Jens Chr. Hansen

Læs mere om Jens Chr. Hansen
4 produkter
4 produkter
Stine Bosse
Stine BosseChristian Nørr
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Stine Bosse
Stine Bosse
Stine BosseChristian Nørr
79,95 DKK
EBOG
(0)
Stine Bosse
Stine Bosse - Det handler om at turde
STREAM
Stine Bosse - Det handler om at turdeJens Chr. Hansen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Stine Bosse - Det handler om at turde
Søderberg
SøderbergJens Christian Hansen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Søderberg

Mere om Jens Chr. Hansen

Jens Chr. Hansen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mærsk - billeder og historier fra 100 år" udgivet af Berlingske Forlag - "Stine Bosse - Det handler om at turde" udgivet af Gyldendal Lyd

Bøger skrevet af Jens Chr. Hansen

Der er to tilgængelige bøger af Jens Chr. Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Hansens bøger kommer i flere formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mærsk - billeder og historier fra 100 år" af Jens Chr. Hansen

Det er muligt at købe Jens Chr. Hansens "Mærsk - billeder og historier fra 100 år" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Berlingske Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jens Chr. Hansen "Stine Bosse - Det handler om at turde"

"Stine Bosse - Det handler om at turde" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Stine Bosse - Det handler om at turde" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Lyd.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Chr. Hansen