Bog & idéJens Erik Rasmussen

Bøger skrevet af Jens Erik Rasmussen

Læs mere om Jens Erik Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Turen går til Bali & Lombok
Turen går til Bali & LombokJens Erik Rasmussen
199,95 DKK
Hæftet
Turen går til Bali & Lombok

Mere om Jens Erik Rasmussen

Hvis du søger en bog af Jens Erik Rasmussen, har du et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Bali & Lombok" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Bali & Lombok" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Diktatværkstedet, niveau 2 " udgivet af Mikro Værkstedet - "Turen går til Bali & Lombok" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Jens Erik Rasmussens bøger

Jens Erik Rasmussen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Erik Rasmussen kommer i forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Turen går til Bali & Lombok" af Jens Erik Rasmussen

Det er muligt at købe Jens Erik Rasmussens "Turen går til Bali & Lombok" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Rasmussens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Bali & Lombok" af Jens Erik Rasmussen

Det er muligt at købe Jens Erik Rasmussens "Turen går til Bali & Lombok" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Turen går til Bali & Lombok" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Erik Rasmussen