Bog & idéJens Estrup

Bøger skrevet af Jens Estrup

Læs mere om Jens Estrup
1 produkter
1 produkter
Vombatten
VombattenJens Estrup
89,95 DKK
EBOG
(0)
Vombatten

Mere om Jens Estrup

Hvis du mangler en bog af Jens Estrup, tilbyder vi et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Estrups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vombatten" udgivet af Forlaget LevLykkeligt - "Vælg dig selv " udgivet af C.A. Reitzel - "Tal overbevisende" udgivet af Korax Kommunikation - "Skriv dig til topkarakter" i serien "Studieteknik" udgivet af Korax Kommunikation - "Styr på studiet" i serien "Studieteknik" udgivet af Korax Kommunikation

Mere om Jens Estrups bøger

Du kan finde fem bøger af Jens Estrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Estrups bøger kommer i forskellige formater. Estrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vombatten" af Jens Estrup

Hos Bog & idé er "Vombatten" tilgængelig som ebog. "Vombatten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget LevLykkeligt.

"Vælg dig selv " af Jens Estrup

Det er muligt at købe Jens Estrups "Vælg dig selv " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er C.A. Reitzel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Estrup