Bog & idéJens Guldager

Bøger skrevet af Jens Guldager

Læs mere om Jens Guldager
5 produkter
5 produkter
Socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejdeJens Guldager
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde
Videnskabsteori - en indføring for praktikere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskabsteori - en indføring for praktikereJens Guldager
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteori - en indføring for praktikere
Helhedssyn og forklaring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Helhedssyn og forklaringMorten Ejrnæs
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Helhedssyn og forklaring
Udsatte børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børnJens Guldager
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Udsatte børn
Sociologi og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og socialt arbejdeHenning Hansen
413,96 DKK
Paperback
(0)
Sociologi og socialt arbejde

Mere om Jens Guldager

Der er forskellige bøger skrevet af Jens Guldager til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Guldagers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsløse og aktivering" udgivet af Samfundslitteratur - "Socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Udsatte børn - se isbn 9788750044963" udgivet af Akademisk Forlag - "Videnskabsteori - en indføring for praktikere" udgivet af Akademisk Forlag - "Videnskabsteori - en indføring for praktikere" udgivet af Akademisk Forlag - "Udsatte børn" udgivet af Akademisk Forlag - "Socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Helhedssyn og forklaring" udgivet af Akademisk Forlag - "Sociologi og socialt arbejde" udgivet af Forlaget Metropol

Jens Guldagers bøger

Du kan købe ni bøger af Jens Guldager her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Guldagers bøger fås i flere formater. Guldagers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arbejdsløse og aktivering" af Jens Guldager

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jens Guldager. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jens Guldager "Socialt arbejde"

Det er muligt at købe Jens Guldagers "Socialt arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Guldager