Bog & idéJens Hartmann

Bøger skrevet af Jens Hartmann

3 produkter
3 produkter
Musikinstrumenter
MusikinstrumenterJens Hartmann
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Musikinstrumenter
Musik i Danmark
Musik i DanmarkJens Hartmann
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Musik i Danmark
Teater
TeaterJens Hartmann
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Teater

Mere om Jens Hartmann

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Jens Hartmann. På listen nedenfor ser du Hartmanns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sangene fra Bim Bum Verdensrum" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Musik i Danmark" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Lær at spille klarinet" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Teater" i serien "De små fagbøger¤Samfund og historie" udgivet af Gyldendal - "Lær at spille saxofon 1" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Musikinstrumenter" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Lær at spille saxofon 2" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Sangene fra Bim Bum Verdensrum" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Bøger af Jens Hartmann

Der er otte tilgængelige bøger af Jens Hartmann hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jens Hartmann kommer i forskellige formater. Jens Hartmann bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sangene fra Bim Bum Verdensrum" af Jens Hartmann

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jens Hartmann. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening.

Jens Hartmann "Musik i Danmark"

Hos Bog & idé er "Musik i Danmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "De små fagbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Hartmann