Bog & idéJens Heinrich

Bøger skrevet af Jens Heinrich

1 produkter
1 produkter
Kalaallit Nunaata politikkikkut ineriartornera
Kalaallit Nunaata politikkikkut ineriartorneraJens Heinrich
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Kalaallit Nunaata politikkikkut ineriartornera

Mere om Jens Heinrich

Der findes mange bøger skrevet af Jens Heinrich til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Heinrich.
Bøgerne fra Jens Heinrich kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Naalagaaffeqatigiinnerup oqaluttuassartaa" i serien "Qanga maannalu" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Kalaallit Nunaata politikkikkut ineriartornera" i serien "Qanga maannalu" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Eske Brun og det moderne Grønlands tilblivelse " i serien "Inussuk" udgivet af Atuagkat

Mere om Jens Heinrichs bøger

Jens Heinrich har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jens Heinrich kan købes i forskellige formater. Heinrich har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Naalagaaffeqatigiinnerup oqaluttuassartaa" af Jens Heinrich

Det er muligt at købe Jens Heinrichs "Naalagaaffeqatigiinnerup oqaluttuassartaa" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Qanga maannalu". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag.

Jens Heinrich "Kalaallit Nunaata politikkikkut ineriartornera"

Det er muligt at købe Jens Heinrichs "Kalaallit Nunaata politikkikkut ineriartornera" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Heinrichs serie "Qanga maannalu". Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Heinrich