Bog & idéJens Ingwersen

Bøger skrevet af Jens Ingwersen

3 produkter
3 produkter
Orbit C - stx
Orbit C - stxTommy Gjøe
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Orbit C - stx
Orbit C - stx
Orbit C - stxMorten Brydensholt
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Orbit C - stx
Orbit B - STX
Orbit B - STXTommy Kayser Gjøe
849,95 DKK
Hæftet
(0)
Orbit B - STX

Mere om Jens Ingwersen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Jens Ingwersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ingwersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orbit C - stx" udgivet af Systime - "Orbit B - STX" udgivet af Systime - "Orbit B - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - stx" udgivet af Systime

Mere om Jens Ingwersens bøger

Jens Ingwersen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Ingwersens bøger som hæftet. Bøgerne af Ingwersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Ingwersens "Orbit C - stx"

"Orbit C - stx" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Orbit B - STX" af Jens Ingwersen

Det er muligt at købe Jens Ingwersens "Orbit B - STX" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Ingwersen