Bog & idéJens Kovsted

Bøger skrevet af Jens Kovsted

Læs mere om Jens Kovsted
9 produkter
9 produkter
Tre i Troldeskoven
STREAM
Tre i TroldeskovenJens Kovsted
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Tre i Troldeskoven
Heksens år
Heksens årJens Kovsted
69,00 DKK
EBOG
(0)
Heksens år
Hjælper vi?
Hjælper vi?Ole Winckler Andersen
311,95 DKK
PDF
(0)
Hjælper vi?
Cirkus afskylius
Cirkus afskyliusJens Kovsted
19,95 DKK
EBOG
(0)
Cirkus afskylius
Spøgelsestræneren
SpøgelsestrænerenJens Kovsted
19,95 DKK
EBOG
(0)
Spøgelsestræneren
Da Hugo mødte Elvis
Da Hugo mødte ElvisJens Kovsted
19,95 DKK
EBOG
(0)
Da Hugo mødte Elvis
Spøgelset på blå stue
Spøgelset på Blå stueJens Kovsted
19,95 DKK
EBOG
(0)
Spøgelset på Blå stue
Et kongeligt spøgelse
Et kongeligt spøgelseJens Kovsted
19,95 DKK
EBOG
(0)
Et kongeligt spøgelse
Ingolf og Sofie
Ingolf og SofieJens Kovsted
19,95 DKK
EBOG
(0)
Ingolf og Sofie

Mere om Jens Kovsted

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Jens Kovsted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kovsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da Hugo mødte Elvis" i serien "Pixi-bog nr. 846¤En rigtig pixi" udgivet af Carlsen - "Heksens år" i serien "Carlsens højtlæsningsbøger (Højtlæsehesten)" udgivet af Carlsen - "Splatkanin" udgivet af Høst og Søn - "Et kongeligt spøgelse" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Cirkus afskylius" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Da Hugo mødte Elvis" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Tre i Troldeskoven" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spøgelsestræneren" i serien "Pixi-julekalender" udgivet af Carlsen - "Spøgelset på blå stue" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Ingolf og Sofie" i serien "Pixi bøger" udgivet af Carlsen - "Hjælper vi?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Jens Kovsted

Jens Kovsted har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jens Kovsted kan købes i forskellige formater. Jens Kovsted bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Da Hugo mødte Elvis" af Jens Kovsted

Hos Bog & idé er "Da Hugo mødte Elvis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Kovsteds serie "Pixi-bog nr. 846¤En rigtig pixi". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Heksens år" af Jens Kovsted

Det er muligt at købe Jens Kovsteds "Heksens år" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Heksens år" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Kovsteds serie "Carlsens højtlæsningsbøger (Højtlæsehesten)". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kovsted