Bog & idéJens Mortensen

Bøger skrevet af Jens Mortensen

3 produkter
3 produkter
Alleingänger
AlleingängerJens Mortensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Alleingänger
Alleingänger. En svag dreng
STREAM
Alleingänger. En svag drengJens Mortensen
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Alleingänger. En svag dreng
Alleingänger
AlleingängerJens Mortensen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Alleingänger

Mere om Jens Mortensen

Der findes forskellige bøger af Jens Mortensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mortensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alleingänger. En svag dreng" udgivet af SAGA Egmont - "Alleingänger" udgivet af mellemgaard - "Alleingänger" udgivet af mellemgaard

Bøger af Jens Mortensen

Jens Mortensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jens Mortensen kommer i samtlige formater. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Mortensens "Alleingänger. En svag dreng"

Hos Bog & idé er "Alleingänger. En svag dreng" tilgængelig som lydbog. Med Jens Mortensens "Alleingänger. En svag dreng" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

Jens Mortensen "Alleingänger"

Hos Bog & idé er "Alleingänger" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Alleingänger" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Mortensen