Bog & idéJens Ringsmose

Bøger skrevet af Jens Ringsmose

Læs mere om Jens Ringsmose
1 produkter
1 produkter
Frontlinjer
FrontlinjerCharlotte Aagaard
236,00 DKK
PDF
(0)
Frontlinjer

Mere om Jens Ringsmose

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jens Ringsmose. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ringsmose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frihedens pris: så lav som mulig" udgivet af Syddansk Universitetsforlags Ekspedition (SDUF) - "Danske droner - en nuancering af debatten om ubemandede fly" i serien "Rapport" udgivet af Forsvarsakademiet - "Frontlinjer" udgivet af Djøf - "Kedeligt har det i hvert fald ikke været" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Jens Ringsmose

Der er fire tilgængelige bøger af Jens Ringsmose hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Ringsmoses bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Ringsmose publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frihedens pris: så lav som mulig" af Jens Ringsmose

Hos Bog & idé er "Frihedens pris: så lav som mulig" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlags Ekspedition (SDUF), der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Danske droner - en nuancering af debatten om ubemandede fly" af Jens Ringsmose

Hos Bog & idé er "Danske droner - en nuancering af debatten om ubemandede fly" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Rapport". Det er Forsvarsakademiet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Ringsmose