Bog & idéJens Sillesen

Bøger skrevet af Jens Sillesen

Læs mere om Jens Sillesen
2 produkter
2 produkter
De seje – 12 historiske kampe med danske boksere
De sejeJens Sillesen
99,00 DKK
e-bog
(2)
De seje
De seje – 12 historiske kampe med danske boksere
STREAM
De seje – 12 historiske kampe med danske boksereJens Sillesen
99,95 DKK
Lydbog
(2)
De seje – 12 historiske kampe med danske boksere

Mere om Jens Sillesen

Der findes mange bøger af Jens Sillesen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sillesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De seje" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De seje – 12 historiske kampe med danske boksere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De seje" udgivet af Byens Forlag

Bøger af Jens Sillesen

Jens Sillesen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Sillesen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Sillesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De seje" af Jens Sillesen

"De seje" kan købes online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "De seje" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"De seje – 12 historiske kampe med danske boksere" af Jens Sillesen

Hos Bog & idé er "De seje – 12 historiske kampe med danske boksere" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "De seje – 12 historiske kampe med danske boksere" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Sillesen