Bog & idéJens Winther

Bøger skrevet af Jens Winther

Læs mere om Jens Winther
2 produkter
2 produkter
Roskilde Ring 1955-62
BOEGERTILSTAERKPRIS
Roskilde Ring 1955-62Carsten Frimodt
298,95 DKK
Indbundet
(0)
Roskilde Ring 1955-62
Dødskysset
DødskyssetJens Winther
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dødskysset

Mere om Jens Winther

Jens Winther har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Winther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Start på weblogs" udgivet af Libris - "Året har 16 måneder" udgivet af Gyldendal - "Digteren og partiformanden" udgivet af Gyldendal - "Dødskysset" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den sorte skole" udgivet af Jens Winther

Jens Winthers bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Jens Winther hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jens Winther bøger i samtlige formater. Winthers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" af Jens Winther

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jens Winther "Start på weblogs"

Det er muligt at købe Jens Winthers "Start på weblogs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Libris, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Winther