Bog & idéJes Lynning Harfeld

Bøger skrevet af Jes Lynning Harfeld

Læs mere om Jes Lynning Harfeld
2 produkter
2 produkter
Jagt
JagtJes Lynning Harfeld og Sara Vincentzen Kondrup
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Jagt
Fødevareetik
FødevareetikHugo F. Alrøe
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Fødevareetik

Mere om Jes Lynning Harfeld

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jes Lynning Harfeld. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Harfeld.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fødevareetik" udgivet af Gyldendal - "Jagt" udgivet af Klim

Mere om Jes Lynning Harfelds bøger

Jes Lynning Harfeld har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Jes Lynning Harfeld bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Harfeld er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jes Lynning Harfelds "Fødevareetik"

"Fødevareetik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Jagt" af Jes Lynning Harfeld

Hos Bog & idé er "Jagt" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jes Lynning Harfeld