Bog & idéJesper Bek

Bøger skrevet af Jesper Bek

Læs mere om Jesper Bek
2 produkter
2 produkter
Design og arkitektur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Design og arkitekturJesper Bek
319,96 DKK
Hæftet
(0)
Design og arkitektur
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveauJesper Bek
469,95 DKK
Indbundet
(0)
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau

Mere om Jesper Bek

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Jesper Bek. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Bek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Design og arkitektur" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "Design og arkitektur" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Gobelinernes danmarkshistorie" udgivet af Systime - "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "For øjeblikket 2" i serien "For øjeblikket" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger af Jesper Bek

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jesper Bek hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Jesper Bek bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Bek publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Design og arkitektur" af Jesper Bek

Det er muligt at købe Jesper Beks "Design og arkitektur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse A/S.

"For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" af Jesper Bek

Det er muligt at købe Jesper Beks "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Bek