Bog & idéJesper Buch

Bøger skrevet af Jesper Buch

Læs mere om Jesper Buch
6 produkter
6 produkter
All in
TILBUD
All inJesper Buch
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(3)
All in
Kick-ass - fra kælder til milliard
TILBUD
Kick-ass - fra kælder til milliardJesper Buch og Mai Bakmand
239,96 DKK299,95 DKK
Hæftet
(1)
Kick-ass - fra kælder til milliard
Kick-ass
TILBUD
STREAM
Kick-AssJesper Buch
103,96 DKK129,95 DKK
Lydbog
(11)
Kick-Ass
All in
TILBUD
STREAM
All inJesper Buch
103,96 DKK129,95 DKK
Lydbog
(4)
All in
All in
TILBUD
All inJesper Buch
95,96 DKK119,95 DKK
EBOG
(3)
All in
Kick-ass
TILBUD
Kick-AssJesper Buch
111,96 DKK139,95 DKK
EBOG
(11)
Kick-Ass

Mere om Jesper Buch

Der findes en del bøger af Jesper Buch til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Buch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "All in" udgivet af People'sPress - "All in" udgivet af People'sPress - "Kick-Ass" udgivet af People'sPress - "All in" udgivet af People'sPress - "Kick-Ass" udgivet af People'sPress - "Kick-ass - fra kælder til milliard" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Jesper Buch

Du kan købe seks bøger af Jesper Buch her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Buch kan købes i et udvalg af formater. Buchs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af People'sPress.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Buchs "All in"

"All in" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan desuden altid have "All in" af Jesper Buch med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"All in" af Jesper Buch

Hos Bog & idé er "All in" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "All in" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Buch