Bog & idéJesper Grunwald

Bøger skrevet af Jesper Grunwald

Læs mere om Jesper Grunwald
3 produkter
3 produkter
Jeg er bare taxamand
STREAM
Jeg er bare taxamandJesper Grunwald
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Jeg er bare taxamand
Jeg er bare taxamand
Jeg er bare taxamandJesper Grunwald
79,95 DKK
EBOG
(2)
Jeg er bare taxamand
Jeg er bare taxamand
STREAM
Jeg er bare taxamandJesper Grunwald
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Jeg er bare taxamand

Mere om Jesper Grunwald

Hvis du mangler en bog af Jesper Grunwald, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Grunwald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er bare taxamand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er bare taxamand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er bare taxamand" udgivet af Lindhards og Ringhof - "Jeg er bare taxamand" udgivet af Lytteratur - "Jeg er bare taxamand" udgivet af Bogkompagniet

Jesper Grunwalds bøger

Jesper Grunwald har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Grunwald kommer i samtlige formater. Bøgerne af Grunwald er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg er bare taxamand" af Jesper Grunwald

Det er muligt at købe Jesper Grunwalds "Jeg er bare taxamand" som lydbog. Jesper Grunwalds "Jeg er bare taxamand" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Jesper Grunwald "Jeg er bare taxamand"

Hos Bog & idé er "Jeg er bare taxamand" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Grunwald