Bog & idéJesper Loehr-Petersen

Bøger skrevet af Jesper Loehr-Petersen

Læs mere om Jesper Loehr-Petersen
1 produkter
1 produkter
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgaveJørgen Gjengedal Madsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave

Mere om Jesper Loehr-Petersen

Der er flere bøger af Jesper Loehr-Petersen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Loehr-Petersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Appreciative Inquiry" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Jesper Loehr-Petersen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jesper Loehr-Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Loehr-Petersens bøger kommer kun som hæftet. Loehr-Petersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Loehr-Petersens "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave"

"Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Loehr-Petersens serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Jesper Loehr-Petersen "Appreciative Inquiry"

Hos Bog & idé er "Appreciative Inquiry" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Loehr-Petersen