Bog & idéJesper Nielsen

Bøger skrevet af Jesper Nielsen

Læs mere om Jesper Nielsen
5 produkter
5 produkter
Sådan blev jeg KASI Jesper
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan blev jeg KASI JesperCarsten Graff
42,46 DKK
Hardback
(1)
Sådan blev jeg KASI Jesper
Landet under landet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landet under landetJesper Nielsen
254,96 DKK
Hæftet
(3)
Landet under landet
Asgun Ness
Asgun Ness - hvalmøen fra VikarosJesper Nielsen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Asgun Ness - hvalmøen fra Vikaros
Landet under landet
Landet under landetJesper Nielsen
119,95 DKK
EBOG
(3)
Landet under landet
Landet under landet
STREAM
Landet under landetJesper Nielsen
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Landet under landet

Mere om Jesper Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jesper Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Nielsen.
Bøgerne fra Jesper Nielsen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krebsdyrene" udgivet af ForlagetEpsilon.dk - "Landet under landet" udgivet af Gyldendal - "Landet under landet" udgivet af Gyldendal - "Landet under landet" udgivet af Gyldendal - "Opdaget?" udgivet af Columbus - "Når farligt arbejde flytter " udgivet af Center for Alternativ Samfundsanalyse - "Lys i mørket" udgivet af Tankespil - "Asgun Ness - hvalmøen fra Vikaros" udgivet af mellemgaard - "Asgun Ness" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Three Ways of Assembling a House" i serien "CINARK research" udgivet af Royal Danish Academy of Fine Arts¤School of Architecture Publishers

Bøger skrevet af Jesper Nielsen

Der er ti tilgængelige udgivelser af Jesper Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Nielsens bøger kommer i flere forskellige formater. Jesper Nielsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Nielsens "Krebsdyrene"

"Krebsdyrene" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er ForlagetEpsilon.dk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Landet under landet" af Jesper Nielsen

"Landet under landet" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Jesper Nielsens "Landet under landet" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Nielsen