Bog & idéJesper Simonsen

Bøger skrevet af Jesper Simonsen

Læs mere om Jesper Simonsen
1 produkter
1 produkter
Professionel it-forundersøgelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel it-forundersøgelseJesper Simonsen
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel it-forundersøgelse

Mere om Jesper Simonsen

Hvis du søger en bog af Jesper Simonsen, har du et bredt udbud online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Simonsens seneste bøger.
Bøgerne fra Jesper Simonsen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Professionel IT-forundersøgelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Accreditation and Participatory Design" i serien "Project Management for Achieving Change" udgivet af Roskilde University Press¤in cooperation with the Danish Project Management Association - "Professionel it-forundersøgelse" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Jesper Simonsen

Jesper Simonsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Simonsen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Simonsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Simonsens "Professionel IT-forundersøgelse"

"Professionel IT-forundersøgelse" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Jesper Simonsen "Accreditation and Participatory Design"

Hos Bog & idé er "Accreditation and Participatory Design" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Accreditation and Participatory Design" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Project Management for Achieving Change". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Roskilde University Press¤in cooperation with the Danish Project Management Association.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Simonsen