Bog & idéJesper Trier

Bøger skrevet af Jesper Trier

Læs mere om Jesper Trier
1 produkter
1 produkter
Invoking the Spirits
Invoking the SpiritsJesper Trier
299,95 DKK
Indbundet
Invoking the Spirits

Mere om Jesper Trier

Hvis du leder efter en bog fra Jesper Trier, kan du købe et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Trier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The generous actor" udgivet af BoD - "Invoking the Spirits" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jutland Archaelogical Society¤in association with Moesgaard Museum - "The Generous Actor" udgivet af Books on Demand

Jesper Triers bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Jesper Trier hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Triers bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Trier er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Triers "The generous actor"

"The generous actor" er tilgængelig online som e-bog. Med "The generous actor" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er BoD, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Jesper Trier "Invoking the Spirits"

Hos Bog & idé er "Invoking the Spirits" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Jutland Archaeological Society publications". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Jutland Archaelogical Society¤in association with Moesgaard Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Trier