Bog & idéJesper Vollmer

Bøger skrevet af Jesper Vollmer

Læs mere om Jesper Vollmer
3 produkter
3 produkter
Klub Vollmer
Klub VollmerJesper Vollmer
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Klub Vollmer
To sider af samme smag
To sider af samme smagJesper Vollmer
149,95 DKK
EBOG
(4)
To sider af samme smag
Klub Vollmer
Klub VollmerJesper Vollmer
179,95 DKK
EBOG
(0)
Klub Vollmer

Mere om Jesper Vollmer

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jesper Vollmer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vollmer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klub Vollmer" udgivet af Politikens Forlag - "To sider af samme smag" udgivet af Politikens Forlag - "To sider af samme smag" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Jesper Vollmer

Jesper Vollmer har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Vollmers bøger kommer i et udvalg af formater. Vollmers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Vollmers "Klub Vollmer"

Det er muligt at købe Jesper Vollmers "Klub Vollmer" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"To sider af samme smag" af Jesper Vollmer

Hos Bog & idé er "To sider af samme smag" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "To sider af samme smag" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Vollmer