Bog & idéJesper Wagner

Bøger skrevet af Jesper Wagner

Læs mere om Jesper Wagner
2 produkter
2 produkter
Neurosalg
STREAM
NeurosalgJesper Wagner
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Neurosalg
eKundeservice
eKundeserviceJesper Wagner Lund
179,95 DKK
Hæftet
(0)
eKundeservice

Mere om Jesper Wagner

Der er flere forskellige bøger af Jesper Wagner online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Wagners seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neurosalg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "eKundeservice" udgivet af Gyldendal - "NeuroSalg" udgivet af Skriveforlaget

Jesper Wagners bøger

Jesper Wagner har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Wagners bøger kommer i forskellige formater. Wagners bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Wagners "Neurosalg"

Hos Bog & idé er "Neurosalg" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Neurosalg" af Jesper Wagner med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Jesper Wagner "eKundeservice"

Det er muligt at købe Jesper Wagners "eKundeservice" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Wagner