Bog & idéJette Kjær Petersen

Bøger skrevet af Jette Kjær Petersen

Læs mere om Jette Kjær Petersen
7 produkter
7 produkter
Vintereventyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
VintereventyrKlara Amalie Joensen
208,95 DKK
Hardback
(5)
Vintereventyr
Lygtemandens datter
STREAM
Lygtemandens datterJette Kjær Petersen
99,95 DKK
Lydbog
(6)
Lygtemandens datter
Englens søn
STREAM
Englens sønJette Kjær Petersen
99,95 DKK
Lydbog
(8)
Englens søn
Rød måne
Rød måneJette Kjær Petersen
339,95 DKK
Hardback
(1)
Rød måne
Englens søn
Englens sønJette Kjær Petersen
149,95 DKK
EBOG
(7)
Englens søn
Rød måne
Rød måneJette Kjær Petersen
119,95 DKK
EBOG
(1)
Rød måne
Rød måne
Rød måneJette Kjær Petersen
119,95 DKK
EBOG
(1)
Rød måne

Mere om Jette Kjær Petersen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Jette Kjær Petersen, har du et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Englens søn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lygtemandens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vintereventyr" udgivet af DreamLitt - "Englens søn" i serien "Lygtemandens datter" udgivet af Egolibris - "Lygtemandens datter" i serien "Lygtemandens datter" udgivet af Egolibris - "Englens søn" i serien "Lygtemandens datter" udgivet af EgoLibris - "Lygtemandens datter" i serien "Lygtemandens datter" udgivet af EgoLibris

Mere om Jette Kjær Petersens bøger

Du kan finde syv bøger af Jette Kjær Petersen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Jette Kjær Petersen bøger i samtlige formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Englens søn" af Jette Kjær Petersen

Hos Bog & idé er "Englens søn" tilgængelig som lydbog. Med Jette Kjær Petersens "Englens søn" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Jette Kjær Petersen "Lygtemandens datter"

Hos Bog & idé er "Lygtemandens datter" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Lygtemandens datter" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Kjær Petersen