Bog & idéJim Morrison

Bøger skrevet af Jim Morrison

1 produkter
1 produkter
Samlede digte og tekster 1968-1971
Samlede digte og tekster 1968-1971James Douglas Morrison
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Samlede digte og tekster 1968-1971

Mere om Jim Morrison

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af Jim Morrison. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Morrison.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig mul.
- "Den amerikanske nat" i serien "Rævens sorte bibliotek 24¤Efterladte digte" udgivet af Politisk revy - "Samlede digte og tekster 1968-1971" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy

Bøger af Jim Morrison

Du kan bestille to bøger af Jim Morrison her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Morrisons bøger som hæftet. Jim Morrison bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Politisk revy.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jim Morrisons "Den amerikanske nat"

"Den amerikanske nat" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Morrisons serie "Rævens sorte bibliotek 24¤Efterladte digte". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Politisk revy.

Jim Morrison "Samlede digte og tekster 1968-1971"

Det er muligt at købe Jim Morrisons "Samlede digte og tekster 1968-1971" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Morrisons serie "Rævens sorte bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Politisk Revy.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Morrison