Bog & idéJJ Marsh

Bøger skrevet af JJ Marsh

5 produkter
5 produkter
White Heron
STREAM
White HeronJJ Marsh
89,95 DKK
Lydbog
(0)
White Heron
Gold Dragon
STREAM
Gold DragonJJ Marsh
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Gold Dragon
Black River
STREAM
Black RiverJJ Marsh
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Black River
Odd Numbers
STREAM
Odd NumbersJJ Marsh
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Odd Numbers
Wolf Tones
STREAM
Wolf TonesJJ Marsh
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Wolf Tones

Mere om JJ Marsh

JJ Marsh har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Odd Numbers". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på engelsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

JJ Marshs "Odd Numbers"

Det er muligt at købe JJ Marshs "Odd Numbers" som lydbog. Du kan derudover altid have "Odd Numbers" af JJ Marsh med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af JJ Marsh skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
JJ Marsh