Bog & idéJoachim Lund

Bøger skrevet af Joachim Lund

4 produkter
4 produkter
Turen går til besættelsestidens København
Turen går til besættelsestidens KøbenhavnSofie Lene Bak
199,95 DKK
Hæftet
(5)
Turen går til besættelsestidens København
CBS og magten
CBS og magtenHubert Buch-Hansen
139,95 DKK
Hæftet
(1)
CBS og magten
Danmark Besat
Danmark Besat Joachim Lund
209,95 DKK
EBOG
(3)
Danmark Besat
Danmark besat
Danmark besatJoachim Lund
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Danmark besat

Mere om Joachim Lund

Hvis du leder efter en bog fra Joachim Lund, kan du købe et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lunds nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Joachim Lund findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danmark Besat " udgivet af Informations Forlag - "Danmark besat" udgivet af Informations Forlag - "CBS og magten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Danske tilstande - norske tilstande" udgivet af Gyldendal - "Turen går til besættelsestidens København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Danmark besat" udgivet af Høst & Søn - "Return to normalcy or a new beginning" udgivet af University Press of Southern Denmark¤Copenhagen Business School Press - "Samarbejdets mand Bind 1-3" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie¤i samarbejde med Historika - "Offentligt eller privat?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Hitlers spisekammer" udgivet af Gyldendal - "Danmark besat" udgivet af Informations Forlag - "Turen går til besættelsestidens København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Joachim Lunds bøger

Du kan købe 12 bøger af Joachim Lund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Joachim Lund kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lund udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Danmark Besat " af Joachim Lund

Hos Bog & idé er "Danmark Besat " tilgængelig som ebog. Med "Danmark Besat " som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Danmark besat" af Joachim Lund

Hos Bog & idé er "Danmark besat" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Lund