Bog & idéJoby Warrick

Bøger skrevet af Joby Warrick

Læs mere om Joby Warrick
2 produkter
2 produkter
Sort flag
STREAM
Sort flagJoby Warrick
189,95 DKK
Lydbog
(1)
Sort flag
Sort flag
Sort flagJoby Warrick
139,95 DKK
e-bog
(1)
Sort flag

Mere om Joby Warrick

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Joby Warrick. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Warricks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort flag" udgivet af Saga - "Sort flag" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sort flag" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sort flag" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Joby Warrick

Du kan finde fire bøger af Joby Warrick her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Joby Warrick bøger i flere forskellige formater. Warricks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Joby Warricks "Sort flag"

"Sort flag" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Joby Warrick "Sort flag"

"Sort flag" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Joby Warricks "Sort flag" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joby Warrick