Bog & idéJohan Vardrup

Bøger skrevet af Johan Vardrup

Læs mere om Johan Vardrup
1 produkter
1 produkter
Stockholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
StockholmNis Bank-Mikkelsen
168,95 DKK
Hæftet
(3)
Stockholm

Mere om Johan Vardrup

Johan Vardrup har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Stockholm". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret den på dansk. "Stockholm" er desuden en del af serien "Vide verden".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stockholm" af Johan Vardrup

"Stockholm" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Vardrup, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Vardrup