Bog & idéJohn Bergsagel

Bøger skrevet af John Bergsagel

Læs mere om John Bergsagel
1 produkter
1 produkter
Of Chronicles  and Kings
Of Chronicles and KingsJohn Bergsagel
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Of Chronicles and Kings

Mere om John Bergsagel

John Bergsagel har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Of chronicles and kings". Det er Royal Library¤Museum Tusculanum, der har publiceret den på engelsk. "Of chronicles and kings" er desuden udgivet i serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Of chronicles and kings" af John Bergsagel

Hos Bog & idé er "Of chronicles and kings" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Royal Library¤Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Bergsagel, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
John Bergsagel