Bog & idéJohn Burton

Bøger skrevet af John Burton

1 produkter
1 produkter
En introduktion til Hadith
En introduktion til HadithJohn Burton
249,95 DKK
Indbundet
(1)
En introduktion til Hadith

Mere om John Burton

Du kan kun købe en enkelt bog af John Burton her hos Bog & idé. Det er "En introduktion til Hadith". Den er publiceret af Vandkunsten på dansk. "En introduktion til Hadith" er desuden udgivet i serien "Carsten Niebuhr biblioteket".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Burtons "En introduktion til Hadith"

"En introduktion til Hadith" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Burtons serie "Carsten Niebuhr biblioteket". Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Burton, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
John Burton