Bog & idéJohn Frederiksen

Bøger skrevet af John Frederiksen

Læs mere om John Frederiksen
3 produkter
3 produkter
Varme Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Varme StåbiJohn Frederiksen
674,96 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi
Vadehavet
VadehavetJohn Frederiksen
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Vadehavet
The Wadden Sea
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Wadden SeaJohn Frederiksen
290,46 DKK
Indbundet
(0)
The Wadden Sea

Mere om John Frederiksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af John Frederiksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frederiksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Vadehavet" udgivet af Gyldendal - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af John Frederiksen

Du kan købe tre bøger af John Frederiksen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Frederiksen kommer bare som indbundet. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Varme Ståbi" af John Frederiksen

"Varme Ståbi" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.

"Vadehavet" af John Frederiksen

"Vadehavet" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
John Frederiksen