Bog & idéJohn Krejsler

Bøger skrevet af John Krejsler

Læs mere om John Krejsler
2 produkter
2 produkter
Didaktikken og individet
Didaktikken og individet. Når senmoderne elever skal læreMads Hermansen
69,95 DKK
EBOG
Didaktikken og individet. Når senmoderne elever skal lære
Pædagogisk antropologi
Pædagogisk antropologiJohn Krejsler
108,95 DKK
EBOG
Pædagogisk antropologi

Mere om John Krejsler

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af John Krejsler. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Krejslers bogudgivelser.
Bøgerne fra John Krejsler kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evidens i uddannelse?" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Pædagogisk antropologi - et fag i tilblivelse" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Pædagogisk antropologi" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Professionel kærlighed" udgivet af Dafolo - "Didaktikken og individet" i serien "Læringsarenaer" udgivet af Alinea - "Meninger i ledelse" udgivet af Dafolo - "Pædagogisk antropologi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pædagogik og lærerprofessionalitet" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Integration af IT i folkeskolens undervisning" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Individualitet som kulturideal" i serien "Pædagogisk-psykologisk publikationsserie" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Bøger skrevet af John Krejsler

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af John Krejsler hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille John Krejsler bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Krejsler lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Evidens i uddannelse?" af John Krejsler

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Krejsler, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af John Krejsler

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Krejsler