Bog & idéJohn Seymour

Bøger skrevet af John Seymour

Læs mere om John Seymour
2 produkter
2 produkter
Den nye komplette håndbog i selvforsyning
Den nye komplette håndbog i selvforsyningJohn Seymour
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Den nye komplette håndbog i selvforsyning
Den nye selvforsynende have
Den nye selvforsynende haveJohn Seymour
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Den nye selvforsynende have

Mere om John Seymour

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af John Seymour. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Seymour.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den selvforsynende have" udgivet af Gyldendal - "Den nye komplette håndbog i selvforsyning" udgivet af Gyldendal - "Den nye selvforsynende have" udgivet af Gyldendal

Mere om John Seymours bøger

Der er tre tilgængelige bøger af John Seymour hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Seymour kommer blot som indbundet. Seymours bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Seymours "Den selvforsynende have"

"Den selvforsynende have" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

John Seymour "Den nye komplette håndbog i selvforsyning"

Det er muligt at købe John Seymours "Den nye komplette håndbog i selvforsyning" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Seymour