Bog & idéJohn Vangshold

Bøger skrevet af John Vangshold

Læs mere om John Vangshold
1 produkter
1 produkter
Dræbt med sit eget hobbyredskab
Dræbt med sit eget hobbyredskabJohn Vangshold
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dræbt med sit eget hobbyredskab

Mere om John Vangshold

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af John Vangshold. Bogen hedder "Dræbt med sit eget hobbyredskab". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Dræbt med sit eget hobbyredskab" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Vangsholds "Dræbt med sit eget hobbyredskab"

Det er muligt at købe John Vangsholds "Dræbt med sit eget hobbyredskab" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Dræbt med sit eget hobbyredskab" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Vangsholds serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af John Vangshold skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Vangshold