Bog & idéJon Andersen

Bøger skrevet af Jon Andersen

Læs mere om Jon Andersen
6 produkter
6 produkter
Forvaltningsret
ForvaltningsretJon Andersen
829,95 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltningsret
Socialforvaltningsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialforvaltningsretJon Andersen
674,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialforvaltningsret
Socialforvaltningsret
SocialforvaltningsretJon Andersen
739,95 DKK
EBOG
(0)
Socialforvaltningsret
Ombudsmandsloven med kommentarer
Ombudsmandsloven med kommentarerJon Andersen
929,95 DKK
EBOG
(0)
Ombudsmandsloven med kommentarer
Ombudsmandsloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ombudsmandsloven med kommentarerLisbeth Adserballe
908,96 DKK
Indbundet
(0)
Ombudsmandsloven med kommentarer
Offentlighed i forvaltningen
Offentlighed i forvaltningenJon Andersen
720,95 DKK
PDF
(0)
Offentlighed i forvaltningen

Mere om Jon Andersen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jon Andersen. På listen nedenfor har du Andersens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialforvaltningsret" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Socialforvaltningsret" udgivet af Djøf Forlag - "Juridiske regler i den primære sundhedssektor" udgivet af Munksgaard Danmark - "Forvaltningsret " udgivet af GadJura - "Aktindsigt" udgivet af DJØF - "Forvaltningsret" udgivet af Karnov Group - "Forvaltningsret" udgivet af Thomson Reuters - "Socialforvaltningsret" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Socialforvaltningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlighed i forvaltningen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Socialforvaltningsret" udgivet af Djøf Forlag - "Forvaltningsret" udgivet af Thomson Reuters - "Ombudsmandsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Socialforvaltningsret" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Offentlighed i forvaltningen" udgivet af DJØF

Mere om Jon Andersens bøger

Du kan finde 15 bøger af Jon Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jon Andersen bøger i et udvalg af formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jon Andersens "Socialforvaltningsret"

Hos Bog & idé er "Socialforvaltningsret" tilgængelig som ebog. "Socialforvaltningsret" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Socialforvaltningsret" af Jon Andersen

"Socialforvaltningsret" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Andersen