Bog & idéJonas Bruun

Bøger skrevet af Jonas Bruun

Læs mere om Jonas Bruun
3 produkter
3 produkter
Drivjagt
DrivjagtJonas Bruun
49,95 DKK
e-bog
(0)
Drivjagt
Morelli-metoden
STREAM
Morelli-metodenJonas Bruun
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Morelli-metoden
Morelli-metoden
Morelli-metodenJonas Bruun
49,95 DKK
e-bog
(0)
Morelli-metoden

Mere om Jonas Bruun

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jonas Bruun. På listen nedenfor ser du de seneste af Bruuns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Morelli-metoden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Morelli-metoden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Drivjagt " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Morelli-metoden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal Lyd - "Totenlieder" udgivet af Tab & nar - "Drivjagt" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jonas Bruun

Der er seks tilgængelige bøger af Jonas Bruun hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jonas Bruun kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bruun er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Morelli-metoden" af Jonas Bruun

Det er muligt at købe Jonas Bruuns "Morelli-metoden" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Gyldendal paperback". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jonas Bruun "Morelli-metoden"

Det er muligt at købe Jonas Bruuns "Morelli-metoden" som e-bog. Hvis du køber "Morelli-metoden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Bruuns serie "Gyldendal paperback". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Bruun