Bog & idéJosefine Ottesen

Bøger skrevet af Josefine Ottesen

Læs mere om Josefine Ottesen
6 produkter
6 produkter
Sagaen om Sigurd, del 1. Siggi Svinedreng
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sagaen om Sigurd, del 1. Siggi SvinedrengJosefine Ottesen
180,95 DKK
Hardback
Sagaen om Sigurd, del 1. Siggi Svinedreng
Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft
Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraftJosefine Ottesen
199,95 DKK
Hardback
Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft
The Lord of the Dragon. Part 4 The Dragon Pendant
The Lord of the Dragon. Part 4 The Dragon PendantJosefine Ottesen
39,95 DKK
Lydbog
The Lord of the Dragon. Part 4 The Dragon Pendant
Enya, bind 4. Prøven
Enya, bind 4. PrøvenJosefine Ottesen
199,95 DKK
Hardback
Enya, bind 4. Prøven
The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic Forest
The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic ForestJosefine Ottesen
39,95 DKK
Lydbog
The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic Forest
I vendernes vold.
STREAM
I vendernes vold.Josefine Ottesen
149,95 DKK
Lydbog
(1)
I vendernes vold.

Mere om Josefine Ottesen

Der findes flere forskellige bøger af Josefine Ottesen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Ottesen.
Bøgerne fra Josefine Ottesen kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft" i serien "Løvindens datter" udgivet af Special - "The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic Forest" udgivet af Alrune - "The Lord of the Dragon. Part 4 The Dragon Pendant" udgivet af Alrune - "I vendernes vold." i serien "Danerriget" udgivet af Forlaget Josefine Ottesen - "Kildens datter" i serien "Enya" udgivet af Alrune - "Sagaen om Sigurd, del 1. Siggi Svinedreng" i serien "Sagaen om Sigurd" udgivet af Special - "Enya, bind 4. Prøven" i serien "Enya" udgivet af Special - "K.I.C.K.S. slår til" udgivet af Alrune - "Enya, bind 3. De Tre Søstre" i serien "Enya" udgivet af Special

Bøger af Josefine Ottesen

Josefine Ottesen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Josefine Ottesen kan købes i flere formater. Ottesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Josefine Ottesen s "Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft"

Hos Bog & idé er "Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "Løvindens datter". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.

Josefine Ottesen "The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic Forest"

"The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic Forest" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "The Lord of the Dragon. Part 3 The Magic Forest" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Alrune, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Josefine Ottesen