Bog & idéJulie Dufour

Bøger skrevet af Julie Dufour

Læs mere om Julie Dufour
4 produkter
4 produkter
Byg, tegn & lær med alverdens arkitekter
Byg, tegn & lær med alverdens arkitekterMalene Abildgaard
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Byg, tegn & lær med alverdens arkitekter
Utzons univers
BOEGERTILSTAERKPRIS
Utzons universMalene Abildgaard & Julie Dufour
212,46 DKK
Indbundet
(1)
Utzons univers
Build, draw and learn with world-famous architects
BOEGERTILSTAERKPRIS
Build, draw and learn with world-famous architectsJulie Dufour
237,96 DKK
Indbundet
(0)
Build, draw and learn with world-famous architects
Utzon's universe
BOEGERTILSTAERKPRIS
Utzon's universeMalene Abildgaard & Julie Dufour
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Utzon's universe

Mere om Julie Dufour

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Julie Dufour. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dufour.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Julie Dufours bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Utzon's universe" udgivet af Strandberg Publishing - "Utzons univers" udgivet af Strandberg Publishing - "Byg, tegn & lær med alverdens arkitekter " i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af ABC - "Build, draw & learn with world-famous architects" udgivet af ABC - "Skrot Gud" udgivet af Religionspædagogisk Forlag

Bøger skrevet af Julie Dufour

Der er fem tilgængelige udgivelser af Julie Dufour hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Dufours bøger som indbundet. Dufour har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Utzon's universe" af Julie Dufour

"Utzon's universe" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Strandberg Publishing.

Julie Dufour "Utzons univers"

"Utzons univers" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Dufour